
Laisvasis universitetas ir Kauno Dailės Institutas rengia paskaitą apie gamtinę žemdirbystę. Ją ketvirtadienį, balandžio 15 d. 18 val. ves Saulius Jasionis ir Laimis Žmuida.
Sveiki produktai yra tik švieži produktai. Uogos šviežios išsilaiko keliolika minučių, vaisiai - apie valandą, kai kurios daržovės ilgėliau. Tačiau iš kur paimti tų šviežių produktų? Parduotuvėse jų neparduoda. Reikia augintis patiems. Bet juk žemdirbystė mums visiems asocijuojasi su mėšlu, sunkiu darbu, prakaitu ir nesibaigiančiu piktžolių ravėjimu
Tuo mes, intelektualai, jokiu būdu nenorėtume užsiimti. Tad ką daryti? Išeitis yra, tai - gamtinė žemdirbystė. Čia nėra mėšlo ar kitų nemalonių kvapų, nėra purvo, nėra sunkaus darbo. Nereikia arti, kasti, akėti, o vėliau nereikia laistyti, pilti trąšų, nereikia ravėti, o derlius užauga skanesnis. Kviečiame į paskaitą apie aplinkai draugišką žemdirbystės būdą.
Paskaita vyks Kauno Dailės Institute, Muitinės g. 4, 2-ame aukšte.
Šaltinis:
www.ekonaujienos.lt